NAK belajar RAHSIA Buat Duit Dari INTERNET??

NAK belajar RAHSIA Buat Duit Dari INTERNET??






Nampak macam satu perkara yang tak masuk akal!. Namun ramai yang berjaya buat DUIT dari rumah hanya berbekalkan komputer dan internet. Mereka ini hanya bersantai-santai minum kopi sambil tengok​ duit bertubi-tubi masuk dalam akaun bank!. BESTKAN MACAMTU!




Banyak cara sebenarnya nak buat duit melalui internet.


Ini adalah "FLOW" yang paling ASAS :-


  • Jual barang, orang beli, anda dapat duit
  • Jual servis, orang bayar, anda dapat duit
  • Jadi agen, jual produk orang, anda dapat komisen
  • Borong di tempat murah dan jual secara online seperti di Mudah.my


Ada ke orang buat duit?


Sebenarnya dah ramai orang buat duit dengan online. Ada yang asalnya jual produk orang lepas tu dengan modal yang ada berjaya bina kilang dan boleh keluarkan produk sendiri. Syaratnya kena bersungguh, belajar dan buat!.


  • Puan Linda, seorang surirumah (4 orang anak) jana jualan RM5,000 hanya dari rumah sahaja.
  • Hamzah seorang kerani bank berjaya menjual 1000 kek melalui online dalam tempoh 7 Hari SAHAJA
  • Aida, GRADUAN yang berjaya jana jualan RM3,000 setiap bulan dengan menjadi DROPSHIP
  • Hafiz seorang kakitangan swasta tunjukkan bagaimana beliau buat duit tambahan RM2,000 secara partime
  • Seorang IBU TUNGGAL, berjaya buat jualan RM5,000 sebagai agen hanya melalui online


Nampak tak?

Ibu tunggal, Surirumah, student, kakitangan kerajaan, pesara, bujang, dah kahwin semua ini mampu buat biar tak ada pengetahuan yang super-duper dalam IT dan ramai lagi yang berjaya mencapai 5-6 angka sebulan hanya berbekalkan komputer dan internet!.


Bestkan mcmtu

SAYA NAK LAH!


....TAPI BAGAIMANA NAK MULA?




JANGAN BIMBANG!



DAFTAR

Bengkel Asas Pemasaran Online & Keusahawanan (Sabah)

 


Trainer berpengalaman dalam dunia online


Nama saya Siti Mardiah bt Zainal Abidin atau dikenali sebagai Cikgu BIB.

  • Seorang usahawan yang menjalankan perniagaan online sepenuh masa
  • Kepakaran saya membantu usahawan-usahawan untuk memulakan bisnes online dengan teknik yang betul, strategi yang berkesan dengan kos yang minima.
  • Alhamdulillah saya suka berkongsi ilmu dan pengetahuan saya melalui kelas dan bengkel
  • Impian saya untuk melihat anda berjaya selepas menggunakan ilmu yang di kongsikan.


AKTIVITI




Program Bimbingan untuk Usahawan Online




TESTIMONI


100x90







"Kawan rekomen dtg belajar disini!. Bengkel online ni BEST, harga berbaloi dan kami dapat belajar banyak. Apa yang di ajar complete utk new begginer mcm kami. Tq cikgu BIB"

Sarah & Ida, Hijabster Dubai


So apa tunggu lagi?





Daftar BENGKEL 


Bengkel maksima 25 orang sahaja secara praktikal

Supaya cikgu dapat fokus lebih kepada semua peserta.




Apa yang ANDA akan belajar?


  5 langkah-langkah penting sebelum memulakan perniagaan Internet 

✔  5 Asas membina perniagaan Internet yang berjaya

✔  Belajar RAHSIA internet marketer yang ramai orang tidak tahu

✔  Belajar bagaimana membuat aktiviti penjenamaan di 4 channel penting.

  1. Facebook
  2. Instagram
  3. Google +
  4. Website/Blog

✔  Bagaimana membina strategi online marketing yang lebih jimat, powerful dan berkesan untuk bisnes anda

✔  Bagaimana membuat prospek ingat anda berkali-kali dan menukar mereka jadi pelanggan anda.

✔  Bagaimana membina strategi bisnes melalui online ?

✔  Bagaimana nak buat copywriting yang sesuai untuk produk anda






Anda akan dilengkapi dengan skill professional bagi mengetahui selok-belok melakukan perniagaan di internet - di mana pengetahuan ini seterusnya boleh di aplikasi kepada apa jua perniagaan yang anda ada. 


✔ ANDA boleh terus memulakan perniagaan anda sendiri di internet

✔ ANDA akan mendapat pendedahan tentang kuasa pemasaran internet

✔ ANDA suah mampu memasarkan produk menggunakan pelbagai channel online marketing dengan kos minima

✔ ANDA mempunyai pengetahuan cara membina laman web seperti pro

✔ ANDA belajar teknik membina ayat-ayat jualan (copywriting) hingga pelanggan tidak sabar2 untuk membeli produk anda

✔ ANDA belajar teknik mengumpul "Friend" dengan mudah di Facebook 

✔ ANDA dapat menjimatkan ribuan ringgit dari mengupah orang membina web.

✔ ANDA mula buka mata bagaimana nak mula bisnes online dengan cara yang betul.

✔ ANDA akan dapat cara teknikal bagaimana nak menghasilkan iklan online dengan betul.

✔ ANDA dah tahu bagaimana nak buat copywriting supaya berjijih air liur nak beli produk anda.

✔ ANDA dah boleh dapat milestone bagaimana nak bina bisnes untuk jangka masa panjang.

✔ ANDA dah boleh tahu bagaimana nak buat income sampingan minimum RM2,000 sebulan dengan bisnes part time melalui online walaupun dari rumah.



BONUS EKSKLUSIF!

TEMPLATE AYAT-AYAT JUALAN (COPYWRITING)

 Bernilai 2k!



Sebelum Anda Teruskan…


Ini adalah beberapa feedback yang saya terima untuk kelas yang lepas…



"Dulu jeles tengok mereka yang buat duit dari internet, tapi kini saya salah seorang seperti mereka pula," - Hasmah, peniaga bantal kekabu


“Sangat berbaloi sebab bukan senang nak dapat ilmu dari trainer yang dah experience bertahun-tahun” - Hadi, Putrajaya


“Memang berbaloi untuk yang baru nak buat bisnes online tapi takde idea nak mula"  - Jul,Kudat


"Bengkel ni Paling best, saiz kelas yang kecil dan ada interaksi 2 hala” - Misran, Sandakan



Berapa YURAN kEBIJAKSANAAN ?

RM490



TAPI NANTI DULU


HARGA PROMOSI


Anda hanya perlu bayar

RM290

 RM490




SO APALAGI DAFTAR CEPAT2 SEBELUM TERLAMBAT!

ANDA TAK AKAN JUMPA TAWARAN SEBEGINI DI TEMPAT LAIN 




SERIOUSSS!! 

Harga ni berbaloi-baloi sangat berbanding kos travel ke Semenanjung






Jaminan Tak Masuk Akal!

Kalau lepas anda dah hadir bengkel ini, anda rasa…


Saya telah membazir masa anda

Anda langsung takde belajar benda baru

Apa yang anda belajar semua tak berguna

Saya akan pulangkan duit anda 100%!


100% MONEY BACK GUARANTEE



Maklumat & Tarikh Bengkel 2018 (rujuk borang dibawah)


Lokasi : 

Bilik Seminar WOW - Sabah

BLOK E - 1 - 5 , LORONG KK TAIPAN, 

INANAM NEW TOWNSHIP, INANAM, 

88450 Kota Kinabalu, Sabah

Masa : 9am - 5pm


Google Map  https://goo.gl/maps/dVPBH17B67U2




Google Map  https://goo.gl/maps/dVPBH17B67U2




Sebarang bantuan whatsapp, SMS atau call




012-866 4189  / 012-8664927


Wassap tanpa perlu SAVE No


http://kelasonlnesabah.wasap.my



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
BENGKEL ASAS ONLINE - SABTU 3 MAC
BENGKEL ASAS FB - AHAD 4 MAC
BENGKEL ASAS ONLINE & FB (2 HARI) - JIMAT RM90
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel sitimardiah1964@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaLDR TRAINING & SERVICES
No. Akaun562179-512813
Buka Maybank2u  
PenamaHIKMAH TRAINING CENTRE
No. Akaun2-60041-0000186-0
Buka RHBNow  

PENGESAHAN

1117944211641207