BEST BETUL !!!... kalau tahu buat duit melalui "ONLINE"

BEST BETUL !!!... kalau tahu buat duit melalui "ONLINE"


Nampak macam satu perkara yang tak masuk akal!. 






Namun ramai antara mereka hanya bersantai-santai sambil tengok​ duit bertubi-tubi masuk dalam akaun bank mereka!. 

&

Ramai yang berjaya buat DUIT dari RUMAH hanya berbekalkan komputer dan internet. Mereka dapat menghabiskan masa bersama keluarga, bebas hutang, tanpa perlu fikir pasal duit tak cukup dan betul2 "Enjoy Life"!.


BEST KAN?


Jika ini kebebasan yang Anda IMPIKAN teruskan membaca di sini kerana saya amat yakin bahawa Anda berada di sini kerana telah ditakdirkan, bukanlah satu kebetulan!. 


Mungkin di sinilah permulaan KEJAYAAN dalam kehidupan Anda, InsyaAllah.


Syaratnya....


Anda perlu meluangkan masa "BELAJAR CARA BUAT DUIT MELALUI ONLINE"





Saya nak kongsikan...

Sebenarnya ramai yang saya kenali telah berjaya buat duit melalui online. Ada yang tidak ada kemahiran komputer namun akhir berjaya buat duit setelah belajar online DISINI. Antaranya;

✔ Haji Naziff seorang PESARA jana jualan RM3,000 melalui online.

✔ Linda, IBU TUNGGAL bermodalkan sebuah komputer dan internet buat RM5,000 setiap bulan

✔ Hafiz, seorang PELAJAR buat duit tambahan RM2,000 secara partime melalui internet.

✔ Ana, SURI-RUMAH buat extra income RM2,500 jual mascara di FB.

✔ Zamri, GRADUAN yang mengganggur akhirnya berjaya menjana RM5,000 sebulan melalui online dengan menjual penjimat minyak.



Nampak tak?

Ibu tunggal, surirumah, student, kakitangan kerajaan, graduan, pesara, bujang, kahwin mereka semua mampu buat duit walaupun tak ada pengetahuan yang super-duper dalam IT dan ramai lagi yang berjaya mencapai 5-6 angka sebulan hanya berbekalkan komputer dan internet!.





Bestkan macam tu!

TAPI BAGAIMANA NAK BERMULA?

Boleh tunjukkan saya BAGAIMANA caranya?


YA, saya akan tunjukkan caranya dan saya pasti Anda akan TERKEJUT tentang betapa mudahnya buat duit dari internet jika anda tahu RAHSIA sebenar untuk melakukannya.

dan...

Syaratnya untuk berjaya anda kena BERSUNGGUH2, BELAJAR dan BUAT!.





INI adalah "FLOW" yang paling ASAS bagaimana anda boleh buat duit melalui online:-

 Jual barang, orang beli Anda dapat duit
 Jual servis, orang bayar Anda dapat duit
 Jadi agen, jual produk orang Anda dapat komisen
 Borong di tempat murah dan jual secara online seperti di Mudah.my


SAYA NAK BELAJAR CARA BETUL BINA BISNES ONLINE!
SAYA NAK UBAH HIDUP SAYA!


TAHNIAH! memang tepat sekali anda berada di sini!
TAHNIAH! kerana bertemu dengan saya, Cikgu Online Anda!




Nama saya Siti Mardiah bt Zainal Abidin atau dikenali sebagai Cikgu BIB.

YA, Saya mahu berkongsi Ilmu ONLINE dengan ANDA yang serius mahu mengubah HIDUP anda!


  • Ini adalah "BLUE-PRINT" kejayaan diri sendiri dan bukan mengambil kejayaan orang lain.
  • Pengalaman sejak tahun 2013 menjalankan perniagaan di internet.
  • Kemahiran yang anda perolehi, InsyaAllah dapat membantu anda membina sumber pendapatan ke-2 untuk mengukuhkan lagi ekonomi keluarga.
  • Anda akan dilengkapi dengan skil bagi mengetahui selok-belok melakukan perniagaan di internet di mana pengetahuan ini seterusnya boleh di aplikasi kepada apa jua perniagaan yang anda ada nanti. 
  • Jika anda belum ada produk untuk bermula, saya akan bantu memberi beberapa cadangan dan saranan tentang jenis2 perniagaan yang patut anda ceburi dan bersesuaian dengan modal masing2.
  • Ini bukan JANJI bahawa anda akan berjaya 100%. Namun dengan TINDAKAN yang  BERSUNGGUH-SUNGGUH, TERUS BELAJAR dan BUAT SAMPAI JADI, saya yakin HIDUP anda boleh berubah dalam masa yang singkat!.


 "Hanya Mentor yang berpengalaman dan menjalankan perniagaan online itu sendiri sahaja mampu lakukannya"



Pesara & guru belajar online



Founder produk  & owner butik pun sanggup belajar 


Anugerah Hasil Online dari sykt Tasly



Jika anda bijak menggunakan ONLINE untuk leveraj bisnes, InsyaAllah

BISNES  bertambah maju dan HIDUP anda turut berubah.

 


CIKGU SAYA NAK BELAJAR!!!


Siapa Perlu Hadir ?


Bengkel ini khas untuk anda yang mempunyai masalah seperti di bawah:-

 [✘]  Mereka yang baru menjalankan perniagaan online
 [✘]  Mereka yang teringin buat bisnes online tapi takde idea nak mula
 [✘]  Mereka yang nak belajar pasarkan produk di internet dengan kos minima
 [✘]  Mereka yang dah pernah buat bisnes online tapi hasil sangat menyedihkan
 [✘]  Mereka yang mahukan pendedahan maksimum tentang teknik pemasaran di internet.
 [✘]  Mereka yang bercadang upah orang tapi kos terlalu mahal (jimatkan wang dengan belajar disini)



APA yang anda akan belajar?

ANDA mempelajari TEKNIK mudah memiliki laman web sendiri.
ANDA akan mempelajari cara memasarkan produk di internet 
ANDA akan belajar cara memasukkan data dan gambar anda dengan sendiri
ANDA akan belajar pendedahan tentang RAHSIA kuasa pemasaran
ANDA akan belajar teknik membina ayat-ayat jualan (copywriting) 
ANDA mendapat pendedahan bagaimana menulis copywriting yang sesuai untuk produk anda
ANDA mempunyai pengetahuan cara membina laman web 
ANDA memiliki pengetahuan cara buat iklan melalui sosial media
ANDA mempunyai pengetahuan cara  membina strategi bisnes melalui internet
ANDA belajar bagaimana mudahnya membuat aktiviti penjenamaan di Sosial Media 
Facebook
Instagram
Google +
Website/Blog

BONUS
ANDA belajar teknik mengumpul "Friends" dengan mudah di Facebook 



REZEKI DATANG BERSAMA ILMU 

Sekembalinya anda dari Bengkel ini, Insya Allah anda mampu membina dan mentadbir sendiri perniagaan idaman anda secara dalam talian menggunakan teknik yang betul! 

[✔] ANDA memiliki pengetahuan bagaimana membuat aktiviti penjenamaan di 4 Sosial Media; Facebook, Instagram, Google Plus & Website/Blog
[✔] ANDA boleh terus memulakan perniagaan anda sendiri di internet
[✔] ANDA akan mendapat pendedahan tentang kuasa pemasaran internet
[✔] ANDA sudah mampu memasarkan produk menggunakan pelbagai channel online marketing dengan kos minima
[✔] ANDA belajar teknik membina ayat-ayat jualan (copywriting) 
[✔] ANDA mula buka mata bagaimana nak mula bisnes online dengan cara yang betul.
[✔] ANDA akan dapat cara teknikal bagaimana menghasilkan iklan online 
[✔] ANDA mendapat milestone bagaimana nak bina bisnes untuk jangka masa panjang.
[✔] ANDA memiliki kemahiran memasukkan data dan gambar anda dengan sendiri
[✔] ANDA akan mendapat pendedahan bagaimana menulis copywriting yang sesuai untuk bisnes anda
[✔] ANDA mendapat idea bagaimana nak buat income sampingan minimum RM2,000 sebulan dengan bisnes part time melalui online walaupun dari rumah.

BONUS EKSKLUSIF!

TEMPLATE AYAT-AYAT JUALAN (COPYWRITING) Bernilai 2k!



Sebelum Anda Teruskan…

Ini adalah beberapa feedback yang saya terima dari peserta...




Mak Tam - Usahawan Pokok Tin, Putrajaya






Nurul Najah-Usahawan Forever Living, Johor





"Puan Siti bengkel ni sangat menarik, mudah faham dan sangat membantu sekali utk bisnes online kami. Terima kasih banyak2" -
Shida & Sara, Peniaga Hijab Dubai





"Cikgu, kwn saya recomend dtg belajar. Pada harga ni saya dapat belajar banyak perkara tentang cara mulakan bisnes online. Apa yg cikgu BIB ajar complete utk new begginer mcm kami. Tq cikgu Siti"
June & Muin, Sabak Bernam





"Dulu jeles tengok mereka yang buat duit dari internet, tapi kini saya salah seorang seperti mereka pula,"
Zulaifah, Johor Bharu





Sangat berbaloi sebab bukan senang nak dapat ilmu dari trainer yang dah experience bertahun-tahun”
Misran, Sandakan




"Saya menyesal kenapa tak belajar awal dulu. Bengkel online ni memang sangat2 bagus, saiz kelas yang tidak padat dan ada interaksi 2 hala. Mmg terbaikk, saya dah jimat $$$ bila tahu teknik ni"
Amir, peniaga baju



Berapa YURAN KEBIJAKSANAAN ?

Nilai bengkel 1 hari ini adalah

RM490




TAPI NANTI DULU



PROMOSI 2018 



Anda hanya perlu bayar

RM290


RM490
Jimat rm200

(YA! Promosi Awal Tahun ini adalah terhad dan akan tamat bila2 masa!)


SERIOUSSS!! 

Harga ni berbaloi-baloi sangat berbanding kos anda travel ke Semenanjung



SO APALAGI DAFTAR CEPAT2 SEBELUM TERLAMBAT!

Saya ada SPECIAL OFFER jika anda mahu belajar ASAS FACEBOOK  anda hanya perlu membayar RM490 untuk Bengkel 2 Hari yang sangat bermanfaat.
Anda JIMAT RM90!



Tarikh Bengkel 2018 (rujuk borang dibawah)



Lokasi : 

Bilik Seminar WOW - Sabah
BLOK E - 1 - 5 , LORONG KK TAIPAN, 
INANAM NEW TOWNSHIP, INANAM, 
88450 Kota Kinabalu, Sabah

Masa : 9am - 5pm



PERHATIAN!

➤ Bawa LAPTOP & MOUSE yang berfungsi dgn baik
➤ Bengkel maksimum 25 PELAJAR setiap kelas 
➤ Kelas berhawa dingin, WIFI & surau disediakan
➤ Kemudahan untuk parking kenderaan 
➤ Makanan tidak disediakan (tetapi banyak pilihan restoran disekitar)








Jaminan Tak Masuk Akal!

Kalau lepas anda dah hadir bengkel ini, anda rasa…

(✘) Saya telah membazir masa anda
(✘) Anda langsung takde belajar benda baru
(✘) Apa yang anda belajar semua tak berguna



Saya akan pulangkan duit anda 100%!








Sebarang pertanyaan, tempahan whatsapp, SMS atau call


012-866 4189  / 012-8664927



Wassap tanpa perlu SAVE No









Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
BENGKEL ASAS ONLINE
JUMLAH
Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
Pelarasan Penggenapan
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel sitimardiah1964@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaLDR TRAINING & SERVICES
No. Akaun562179-512813
Buka Maybank2u  
PenamaHIKMAH TRAINING CENTRE
No. Akaun2-60041-0000186-0
Buka RHBNow  

PENGESAHAN

1117944211641207